Alege un cadou cu mult gust:

Cumpără un

gift card de 100 lei 

și primești din partea casei o sticlă de vin spumant!

Gift Card-ul poate fi utilizat, în limita creditului disponibil, pentru achiziții multiple pe homefresh.ro, în perioada 12 ianuarie - 12 aprilie, exceptând weekendurile și sărbătorile naționale. Comenzile plasate cu ajutorul codului unic de pe gift card pot fi livrate în Timișoara și în zonele adiacente Dumbrăvița, Giarmata Vii, Ghiroda, Giroc, Chișoda, Rudicica.

Împarte bucuria rețetelor rapide și delicioase gătite acasă cu ingrediente porționate la fix de Home Fresh! Oferă cadou o experiență culinară inedită, achiziționând unul sau mai multe gift card-uri Home Fresh în valoare de 100 de lei fiecare, pentru comenzi pe homefresh.ro.

 

Fiecare gift card vine împreună cu o sticlă de vin spumant Astoria Lounge din partea casei, ambele împachetate cu moț și spirit de sărbătoare, gata de a fi dăruite cuiva drag.

Comandă aici

Alege ziua pentru care dorești să comanzi și modalitatea de primire. Prețul pentru livrarea prin curier în Timișoara este de 10 lei, iar în zonele adiacente precum Dumbrăvița, Giarmata Vii, Ghiroda, Giroc, Chișoda, Rudicica este de 17 lei.

 

În cazul în care ai deja un pachet cu ingrediente Home Fresh comandat prin curier pentru ziua respectivă, livrarea pachetului de gift card este gratuită.

Folosește formularul de mai jos pentru a-ți plasa comanda până pe 20 decembrie (inclusiv). Poți comanda până la ora 24 pentru ziua următoare.