Termeni și condiții

Ultima actualizare: 4 mai, 2018

Acești termeni de utilizare sunt importanți, deci te rugăm să îi citești cu atenție. Următorii termeni vor fi folosiți: 

  • Cumpărător: orice persoană fizică, companie sau altă entitate juridică care emite o comandă.

  • Vânzător: Homefresh SRL, cu sediul social în Satu Mare, str. Gheorghe Barițiu nr. 21, menționat ca „Homefresh”, „noi”. 

  • Pachet: selecția de ingrediente pentru rețeta menționată în comanda care urmează a fi livrată Cumpărătorului.

  • Comandă: document electronic ce devine formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul se obligă să livreze Pachetul, iar Cumpărătorul se obligă să achite contravaloarea acestuia. 

 

Utilizarea site-ului Homefresh.ro de către Cumpărător, respectiv înregistrarea unei comenzi electronice, implică acceptarea de către acesta a termenilor de utilizare, precum și a acceptării utilizării adresei de e-mail ca mod de comunicare.

 

Confirmarea Comenzii de către Vânzător implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător (nu este necesară confirmarea primirii din partea Cumpărătorului). 

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă, ultima versiune fiind accesibilă la această pagină, numită "Termeni de utilizare".

Dreptul de proprietate intelectuală

 

Întregul conținut al site-ului Homefresh.ro - imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc. - este proprietatea Homefresh SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Homefresh SRL a oricărui element prezentat mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Pachetele oferite de Home Fresh pe www.homefresh.ro sunt alimente, în perfectă stare și în termenul de garanție oferit de producători și furnizori, iar în momentul livrării sunt însoțite de o rețetă și de o dată de expirare și consum. Calitatea produselor este garantată de către producători și/sau furnizorii acestora. Prețurile prezentate sunt în lei (RON), includ TVA (9 % sau 19%) și nu includ costurile de livrare. 

 

Pachetele Homefresh nu pot fi revândute de către Cumpărători sau utilizate în scopuri comerciale. Imaginile publicate pe site prezintă produsele reale, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare). 

 

Plata comenzii

 

Produsele comandate trebuie achitate integral cash sau cu cardul, la ridicarea pachetului de la punctele de ridicare partenere, sau la livrarea la domiciliu. 

Produsul

Cumpătătorul este singurul responsabil de spălarea, pregătirea, stocarea, gătirea, utilizarea și consumul produselor pe care le primește de la Homefresh. Cumpărătorul este singurul responsabil de cunoașterea alergiilor, verificarea produselor și ingredientelor înainte de pregătire, și înțelege că Homefresh depozitează și împachetează produse care conțin alergeni și nu poate garanta că aceste produse nu se vor atinge între ele. 

Homefresh va afișa valoarea informațională a produselor, cât și alergenii, cât mai precis cu putință. Nu garantăm, însă, acuratețea acestor informații. Ne rezervăm dreptul ca, în cazul semnalării unei erori, să facem modificările necesare și să revizuim comenzile plasate, sau să revocăm comenzile. 

Livrarea comenzii

Livrarea produselor comandate se va face doar în Timișoara și în zonele limitrofe. Produsele se pot ridica gratuit de la punctele de livrare partenere sau pot fi livrate la domiciliu printr-un curier terț. Costul livrării prin curier este 10 lei în Timișoara și 17 lei în localitățile limitrofe, și este suportat integral de Cumpărător. 

 

Returul

 

Homefresh SRL comercializează produse alimentare. Conform legislației în vigoare (ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță - art. 12, pct. a) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță - art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili, nu pot fi denunțate unilateral. Odată produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.

 

Produsele cumpărate de pe homefresh.ro pot fi refuzate doar dacă acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de Cumpărător.


Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Homefresh SRL față de orice Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Homefresh SRL de la acest Cumpărător.

 

Abonarea și dezabonarea la newsletter

 

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul Homefresh a utilizatorilor este gratuită și voluntară și implică acceptarea primirii de e-mailuri din partea Homefresh, cu diverse comunicări legate de pachete sau serviciile Homefresh. Homefresh nu poate fi făcut răspunzător sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

 

Conținut creat de utilizatori

 

Site-ul homefresh.ro, precum și paginile de Facebook și Instagram, pot să conțină elemente sau zone care să permită utilizatorilor să creeze, distribuie sau stocheze conținut, inclusiv dar nu limitat la rețete, recenzii, fotografii, clipuri, muzică, sunet, text sau alte materiale. Dacă utilizatorul decide să împărtășească conținutul cu alți utilizatori prin intermediul site-ului sau paginilor sociale, acceptă că acest conținut va fi accesibil public, în limitele setărilor stabilite. Utilizatorul este singurul responsabil de conținutul propriu și utilizarea acelor elemente și zone ale site-ului. 

 

Ne rezervăm dreptul de a șterge, monitoriza sau edita conținutul creat de utilizatori, oricând și cu orice motiv.