Termeni și condiții
pentru campania de Gift Card

Ultima actualizare: 5 decembrie, 2017

Bine ai venit pe Home Fresh. Acești termeni de utilizare sunt importanți, deci te rugăm să îi citești cu atenție. Următorii termeni vor fi folosiți:

 

  • Cumpărător Gift Card: orice persoană fizică, companie sau altă entitate juridică care emite o comandă de Gift Card.

  • Vânzător: Esoh Tech SRL, cu sediul social în Satu Mare, str. Liviu Rebreanu nr. 30, punct de lucru în Timișoara, str. V. V. Delamarina, nr. 1, menționat ca „Home Fresh”, „noi”.

  • Gift Card: document oferit de Home Fresh ce conține un cod unic și are o valoare echivalentă cu 100 lei. Poate fi făcută referire la Gift Card și sub denumirea de Voucher.

  • Voucher: Gift Card

  • Posesor Gift Card: orice persoană deține și utiliează codul unic înscris pe Gift Card pentru a comanda pachete pe www.homefresh.ro

  • Pachet: selecția de ingrediente pentru rețeta menționată în comanda care urmează a fi livrată în urma achizițiilor cu ajutorul codului unic înscris pe Gift Card.

  • Comandă Gift Card: document electronic ce devine formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul se obligă să livreze Gift Cardul, iar Cumpărătorul se obligă să achite contravaloarea acestuia.

  • Comandă pachete: document electronic ce devine formă de comunicare între Vânzător și Posesor Gift Card, prin care Vânzătorul se obligă să livreze Posesorului pachetele alese. Posesorul Gift Card poate achiziționa pachete de o valoare mai mare decât valoarea cardului, situație în care se va achita diferența.

În cazul în care un Gift Card nu este utilizat integral, valoarea rămasă nu se rambursează. Gift Cardul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut sau furat. Esoh Tech SRL își rezervă dreptul de a refuza sau anula Gift Cardul dacă există suspiciuni de fraudă. Această clauză poate fi aplicată și pentru cardul emis în mod eronat, sau pentru oricare alte încălcări ale politicii de carduri cadou.

Utilizarea site-ului Home Fresh de către Cumpărător, respectiv înregistrarea unei comenzi electronice pentru un gift card, implică acceptarea de către acesta a termenilor de utilizare, precum și a acceptării utilizării adresei de e-mail ca mod de comunicare. Confirmarea Comenzii de către Vânzător implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător Gift Card (nu este necesară confirmarea primirii din partea Cumpărătorului Gift Card).

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă, ultima versiune fiind accesibilă la această pagină, numită "Termeni de utilizare".

Gift Cardul are o valoare echivalentă a 100 de lei și are înscris un cod unic de utilizare. Prețul este în lei (RON), include TVA (9 % sau 19%) și nu include costurile de livrare.

Gift Cardul permite comanda de pachete oferite de Home Fresh pe www.homefresh.ro în limita creditului disponibil pe card, în perioada 12 ianuarie - 12 aprilie, excepție făcând weekend-urile și sărbătorile naționale, dar și orice alte zile în care Home Fresh își rezervă dreptul de a nu avea activitate. Gift Cardul va fi înmânat alături de o sticlă de vin spumant gratuită.

Utilizarea voucherului este posibilă doar pe site-ul Home Fresh, accesând secțiunea meniul curent și introducând în momentul comenzii codul unic înscris pe Gift Card.

Plata comenzii de Gift Card

Gift Cardul trebuie achitat integral cash sau cu cardul, la ridicarea acestuia de la punctul de lucru Alt Club, sau la livrarea la domiciliu.

Dreptul de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului Home Fresh - imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc. - este proprietatea Esoh Tech SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Esoh Tech SRL a oricărui element prezentat mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Pachetele oferite de Home Fresh pe www.homefresh.ro sunt alimente, în perfectă stare și în termenul de garanție oferit de producători și furnizori, iar în momentul livrării sunt însoțite de o rețetă și de o dată de expirare și consum. Calitatea produselor este garantată de către producători și/sau furnizorii acestora. Prețurile prezentate sunt în lei (RON), includ TVA (9 % sau 19%) și nu includ costurile de livrare.

Pachetele Home Fresh nu pot fi revândute sau utilizate în scopuri comerciale.

 

Imaginile publicate pe site/landing page prezintă produsele reale, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare).

Livrarea comenzii

Livrarea produselor comandate se va face doar în Timișoara și în zonele limitrofe. Produsele se pot ridica gratuit de la punctul de lucru Alt Club (Timișoara, str. V. V. Delamarina, nr. 1) sau pot fi livrate la domiciliu printr-un curier terț. Costul livrării prin curier este 10 lei în Timișoara și 17 lei în localitățile limitrofe, și este suportat integral de Cumpărător.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul Home Fresh a utilizatorilor este gratuită și voluntară și implică acceptarea primirii de e-mailuri din partea Home Fresh, cu diverse comunicări legate de pachete sau serviciile Home Fresh. Home Fresh nu poate fi făcut răspunzător sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

 

Conținut creat de utilizatori, cumpărători de Gift Card și posesori Gift Card

Site-ul homefresh.ro, precum și paginile de Facebook și Instagram, pot să conțină elemente sau zone care să permită utilizatorilor să creeze, distribuie sau stocheze conținut, inclusiv dar nu limitat la rețete, recenzii, fotografii, clipuri, muzică, sunet, text sau alte materiale. Dacă utilizatorul decide să împărtășească conținutul cu alți utilizatori prin intermediul site-ului sau paginilor sociale, acceptă că acest conținut va fi accesibil public, în limitele setărilor stabilite. Utilizatorul este singurul responsabil de conținutul propriu și utilizarea acelor elemente și zone ale site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a șterge, monitoriza sau edita conținutul creat de utilizatori, oricând și cu orice motiv.

Politica de confidențialitate

Prin acceptarea "Termenilor de utilizare", utilizatorul își exprimă consimțământul expres pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date Home Fresh, precum și pentru prelucrarea acestor date în scopul acordării de beneficii, pentru tratarea comenzilor online, pentru acțiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la Home Fresh. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către compania Esoh Tech SRL  în conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele tale sunt necesare prelucrării comenzii și livrării pachetelor comandate. Refuzul tău determină imposibilitatea furnizării serviciilor. Datele dumneavoastră sunt stocate criptat, pe serverele cu acces restricționat pe care se află site-ul homefresh.ro. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Home Fresh  şi nu sunt comunicate altor destinatari.